Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas!

Opplev en kveld i magiens tegn og la deg forføre av illusjoner og showmanship når Alexx Alexxander viser deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere.

Alexx Alexxander er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt The Merlin Award. Tre ganger! Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen.

Han ble i 2022 utnevnt til «Illusionist of The Decade» i Las Vegas av International Magicians Society, verdens største organisasjon for magikere. I 2019 fikk han en utmerkelse som ingen har fått før han, han ble tildelt prisen «Best Performing Global Talent» av Seed Forum Global.

Bli forbløffet og forført av en av magiens mestere!

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med fingerferdighet, helt nye illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse fylt med humor, forundring og showmanship i verdensklasse!

La deg fascinere av Alexx Alexxander’s uforklarlige shownummer i en forestilling som passer like bra for familien, som vennegjengen eller kollegaene på jobben. Du er herved invitert til å oppleve han på nært hold. Nærmere magien kommer du ikke!

Velkommen til en magisk kveld – En opplevelse for livet!